Klantpagina Installateur-informatie
Snel contact opnemen?
06-10322381
info@hout-cv.nl

Producten, Diensten & Informatie

Installateurs

Welkom!

In Duitsland en Oostenrijk verwarmt 30% van de mensen hun huis  op duurzame wijze, bijvoorbeeld met een houtgestookte cv ketel.

Nederland blijft daar met enkele procenten ver bij achter. De verwachting is dat, o.a. door de hogere gasprijzen*,  dat percentage sterk zal gaan stijgen.

 

Wilt u ook van deze groeimarkt profiteren, maar ziet u door het enorme aanbod van allerlei merken houtgestookte cv ketels  door de bomen het bos niet, kies dan voor een betrouwbare partner.

Houtgestookte cv ketels Velp is reeds 15 jaar actief op deze markt en verkoopt stukhoutketels, pelletketels en houtsnipperketels van 8 kW tot 4 mW. Wij zijn importeur van Fröling,  een degelijk  Oostenrijks bedrijf met een eigen ontwikkelings- en productie afdeling. Fröling is reeds 50 jaar actief op deze markt,  is de grootste op dit gebied in Europa  en heeft ruim 30% van de markt in Duitsland en Oostenrijk in handen; een uitermate succesvol en betrouwbaar bedrijf.

Ook u kunt hier deel van uitmaken door u als partner bij ons aan te melden.

U profiteert dan van een hoge korting op onze consumentenprijzen en ontvangt van ons alle mogelijke technische- ¬†en commerci√ęle ondersteuning. Uiteindelijk kunt u de alleenrechten voor een aan u toegekend ¬†gebied ¬†verkrijgen.

Houtgestookte cv ketels Velp heeft inmiddels ongeveer 350 houtgestookte cv installaties in Nederland, Belgie, Frankrijk en Duitsland geplaatst. Ook bij u in de buurt zal er zeker een te vinden zijn. Om potentiele klanten te kunnen overtuigen,  beschikt u dus al over een of meerdere referentieadressen.

Aarzel niet, en meldt u vandaag nog aan via info@hout-cv.nl

 

Opmerking: Ook voor een Lopper ketel kunt u bij ons terecht!

*De Nuon verhoogt per 01-07-2012 de gasprijs met 8%.