Klantpagina Installateur-informatie
Snel contact opnemen?
06-10322381
info@hout-cv.nl

Low-budget oplossing

Low-budget Oplossing

Een houtgestookte cv-ketel vergt een flinke investering. Normaal gesproken verdient u die investering al weer snel terug. Ondernemers kunnen daarnaast gebruik maken van een aantrekkelijke Energie Investeringsaftrek (EIA) waardoor het al snel aantrekkelijk wordt om tot aanschaf over te gaan. Als u uw zinnen hebt gezet op een houtgestookte cv installatie en dit financieel niet haalbaar is, dan kunt u wellicht aan de volgende mogelijkheden denken:

– Tweede hands ketel
– Zelf (of samen!) installeren

Het installeren van uw houtgestookte CV-Ketel

Door ons:
Als u een houtgestookte cv-ketel bij ons koopt, dan kunt u deze uiteraard ook door ons laten installeren. Wij hebben daarvoor echter maar een beperkte capaciteit. Vooral in de winter kan het zijn dat we niet op korte termijn aan de vraag kunnen voldoen. Het is dan ook belangrijk om tijdig te informeren naar onze mogelijkheden en uw installatie ruim voor de winter te bestellen!

Door uw installateur:
Als u de installatie liever door een installateur bij u in de buurt laat doen, dan zijn wij uiteraard van harte bereid om in goed overleg met de uitvoerende installateur de ketel af te leveren en in gebruik te stellen. Ook zijn wij gaarne bereid om uw installateur – waar nodig – te ondersteunen bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden.

Door uzelf:
Bij de aanschaf van een houtgestookte cv-ketel zijn de installatiekosten vaak een hoge post. Door zelf te installeren kunt u heel veel geld besparen. Als u dat wel wilt, maar niet zeker bent of u dit wel aankunt hebben wij voor u de volgende mogelijkheden:

– U krijgt van ons een uitgebreid principeschema, hoe alles aangesloten moet worden met daarop alle benodigde informatie en appendages.
– U koopt met hoge korting de benodigde installatiematerialen via ons in.
– U krijgt zonodig telefonisch uitgebreide instructie.
– U kunt desgewenst één of meerdere dagen één van onze bekwame monteurs inhuren.
– Bij ingebruikstelling van de ketel controleren wij of alles volgens de veiligheidsvoorschriften is aangesloten.